Total TV

Total TV

Velika akcija za nove korisnike – Pretplata za drugi televizor iznosi samo 200 dinara mesečno !

  • Total TV je najveća platforma satelitske televizije u regionu koja vam jednostavno i lako omogućava gledanje preko 230 digitalnih i HD domaćih i stranih kanala u bilo kom delu Srbije bez tehničkih preduslova poput uzimanja usluge interneta ili fiksne telefonije.
  • Nakon prijave za naše usluge preko kontakt broja telefona 063351333 ili putem našeg maila mmmobil@mts.rs, pozvaće vas naši serviseri kako bi se dogovorili za tačan termin instalacije opreme.
  • Imamo tri osnovna Total TV paketa usluga: Start, Extra i Premium.
  • Preporučujemo naš najtraženiji Extra paket koji sadrži preko 215 kanala i sve popularniju EON aplikaciju uz pomoć koje možete na mobilnim uređajima da gledate kanale i da ih vraćate do 7 dana unazad. 
  • Iskoristi super akciju za nove korisnike – bilo gde u Srbiji Total TV ti daje mogućnost da gledaš najtraženije domaće i strane kanale na 2 televizora u kući po ceni od samo 899 din/mes prvih 12 meseci, a uz to dobijaš promotivno 24 meseca Pink paket! Naruči online Extra ili Premium Total TV paket i preko EON aplikacije možeš da gledaš TV kanale na svom telefonu, tabletu ili računaru, kao i EON Video klub sa naslovima za svaku priliku.Detaljna pretraga